• 2022. augusztus 11.

Nyári hajózás

2016. július 8.
Nyári hajózás
 A Balatonon 22 kikötőből indulnak a BAHART menetrendi hajójáratai, melyekkel elérhetők a kedvelt üdülőhelyek. A Társaság az idei menetrend kialakításánál arra törekedett, hogy összekösse a Balaton településeit, a vendégek hajóval jussanak el a célállomás programjaihoz, látnivalóihoz. Külön figyelmet fordítottak a főidényi fesztiválok, programok jobb elérhetőségére. A gyorshajók szombattól már nem csak hétvégén, hanem hét közben is igénybe vehetők. A kompok pedig már a hónap elejétől sűrített menetrend szerint, 40 percenként járnak. Az utolsó komp Szántódról 23 óra 20 perckor, Tihany – révből 23 óra 40 perckor indul.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).