• 2022. augusztus 11.

Vállalkozásfejlesztés

2016. július 7.
Vállalkozásfejlesztés
 Először Takács Szabolcs és Papcsák Ferenc jelezte írásban távozási szándékát. Aztán Áldozó Tamás kuratóriumi tagságát ugyan megőrizte, de elnöki tisztségéről lemondott. Rajta kívül még négyen döntöttek hasonlóan – tájékoztatta a médiumok képviselőit sajtótájékoztatóján Pál Béla. A szocialista politikus, frakcióvezető jelezte azt is, hogy helyüket Fejér megyei kuratóriumi elnökkel és tagokkal pótolták, amivel nem értenek egyet.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).