• 2022. augusztus 9.

Őszidő derűsen

2016. június 20.
Őszidő derűsen
 A prózai előadások után az ének vette át a főszerepet. Mindenki élvezettel hallgatta a műsorokat. A legnagyobb sikert négy hölgy jelenete aratta. A barátnők beszélgettek erről is arról is, de a végén persze a férfiak voltak terítéken. A változatos műsor zárása egy táncos produkció volt, ahol egy slágert dolgoztak fel a csoport tagjai. A program keretében Porga Gyula polgármester is köszöntötte az aktív közösség tagjait. A városvezető elismeréssel szólt a közösség tevékenységéről, aktív munkájukról.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).