• 2022. augusztus 12.

Költségvetés 2017

2016. június 15.
Költségvetés 2017
 A politikus véleménye szerint nem kap méltó figyelmet az oktatás, az egészségügy, és a munkahelyteremtés. Utóbbival kapcsolatban elmondta: az Orbán kormány már hatodik éve nagy felhatalmazással kormányoz, ennek ellenére véleménye szerint nincs munkahelyteremtő programja. Gerstmár Ferenc szerint a jövő évi költségvetés az önkormányzatiság újabb nehéz évét vetíti előre, hiszen elmondása szerint összességében 21 milliárd forinttal csökkent az önkormányzatokra fordítható keret.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).