• 2022. augusztus 16.

Nyugdíjas pedagógusok

2016. június 6.
Nyugdíjas pedagógusok
 A Báthorys diákok zenés, verses, táncos műsorral kedveskedtek a pedagógusoknak, akik között ott volt a Dózsa iskola egykori igazgatója, az iskolamúzeum alapítója, a 87 esztendős Kovács Sanyi bácsi is. Pohárköszöntőjében Halmay György az önkormányzat Köznevelési, Ifjúsági és Sport Bizottságának elnöke arra hívta fel a figyelmet, hogy az oktatási intézmények vezetőire napjainkban különösen sok feladat hárul.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).