• 2022. augusztus 9.

Elbukott kezdeményezés

2016. június 6.
Elbukott kezdeményezés
  A Fidesz Veszprém Megye 1-es számú választókerületének elnöke emlékeztetett: Kész Zoltán egy korábbi közleményében azt írta: „A rendelkezésre álló 120 nap helyett, egy hónap alatt fogjuk összegyűjteni a lopás gátló népszavazás kiírásához szükséges 200 ezer aláírást.” Ovádi Péter ál független képviselőnek nevezte Kész Zoltánt, hiszen MSZP-s politikusokkal közösen gyűjtötte az aláírásokat. Mint ismeretes, Kész Zoltán azért kezdeményezte a népszavazás kiírását, hogy az állami vezetők bére ne haladhassa meg a bruttó havi 2 millió forintot.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).