• 2022. augusztus 16.

Leváltják a képviselőt?

2016. április 4.
Leváltják a képviselőt?
 Az MSZP – s politikus idézte Katanics Sándort, aki az ülésen elmondta, ül a Fidesz frakcióban egy olyan személy, aki egy közösségi oldalon, elítélhető bejegyzést osztott meg és arra – Katanics Sándor szerint – felháborító módon reagált. Hartmann Ferenc idézte a bejegyzés szövegét is, e szerint: Mi tetszik a migránsokon? A teherautó féknyom! valamint a képviselő hozzászólását idézem, én még hátramenetet is kapcsolnék. A bejegyzések kapcsán Hartman Ferenc lemondásra szólította fel a képviselőt, a kormánypárti frakciót pedig arra, hogy zárja ki és minden közfeladatából hívja vissza az érintettet.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).