• 2022. augusztus 16.

Házasság Hete Programajánló sajtótájékoztató

2016. március 10.
Házasság Hete Programajánló sajtótájékoztató
Veszprém harmadik alkalommal szervez programokat a Házasság hete kampányhoz csatlakozva. A nemzetközi mozgalom célja megismertetni az emberekkel a házasság értékeit, segíteni a sikeres párkapcsolat kialakítását.
Különböző korosztályok részére kilenc helyszínen, 12 programon vehetnék részt az érdeklődők február 6. – a és 18. – a között.
A rendezvényhez az idén csatlakozik a Laczkó Dezső Múzeum és a Veszprém Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház is.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).