• 2022. augusztus 16.

KLIK tüntetés

2016. február 3.
KLIK tüntetés
Mécseseinkkel, gyertyáinkkal a kezünkben azt óhajtjuk kifejezni, féltjük a jövőt, jelenleg rossz az „irány” és egyetértünk a miskolci Herman Ottó Gimnázium nyílt levelében megfogalmazottakkal, amelyek a közoktatás helyzetében bekövetkezett negatív tartalmú változásokra határozottan mutatnak rá – fogalmaztak felhívásukban a szervezők. Az ország több városában is zajló tiltakozásokkal a többi közt azt szeretnék elérni, hogy az önkormányzatok vehessék vissza az intézményeiket, az igazgatók kapjanak tényleges döntési jogköröket és a diákok túlterhelésének megszüntetése, terhelésük azonnali csökkentése is kerüljön napirendre.
 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).