• 2022. augusztus 9.

Olimpia, garancia

2016. január 25.
Olimpia, garancia
A garancialevélről a január 28- i közgyűlésen szavaznak majd a képviselők. Azért van szükség erre, mert sikeres pályázat esetén a megyeszékhely egy kézilabda selejtezőnek adhat otthont – mondta a politikus, hangsúlyozva, ez kecsegtető lehetőség, de ennél többről van szó. Arról, hogy az önkormányzat kifejezett támogatásáról biztosítja a főváros olimpiai pályázatát. Gerstmár Ferenc megerősítette, nem támogatja a garancialevél aláírását.
 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).