• 2022. augusztus 9.

Újévi fogadás

2016. január 4.
Újévi fogadás
 Az Oscar-díjra jelölt, Balázs Béla díjas filmrendező köszöntőjében méltatta többek között a város elmúlt évi eredményeit, de szólt veszprémi kötődéséről, gyermek- és kamaszkoráról. Úgy fogalmazott: dolgunk továbbra is óvni, gyarapítani a ránk örökített értékeket, folytatni a megkezdett munkát, szeretni a várost, annak közösségeit, és büszkének lenni arra, hogy ezek a közösségek Veszprémet a világ legélhetőbb, legszerethetőbb helyévé tették.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).