• 2022. augusztus 12.

Ellenzéki vélemény a mélygarázsról

2015. november 26.
Ellenzéki vélemény a mélygarázsról
 Városi konzultáció Veszprém jövőjéről címmel közleményt juttatott el szerkesztőségünkbe a Polgármesteri Kabinet. A közleményben a többi között ez áll: Veszprém Megyei Jogú Város vezetése elkötelezett a lakossággal való párbeszéd mellett. Meggyőződésünk, hogy hosszútávon csak akkor érhetünk el sikereket, ha a legfontosabb kérdésekben együtt, közösen hozzuk meg a döntéseket. Veszprémet a veszprémiekkel együtt kell építeni! A jövő év elején minden veszprémi háztartásba eljuttatunk egy kérdőívet. Ezáltal mindenkinek lehetősége lesz kifejteni álláspontját Veszprém legjelentősebb fejlesztéseivel kapcsolatban, valamint elmondani véleményét a város jövőjéről. Ez a párbeszéd jóval gazdaságosabb, mint egy népszavazás, ugyanakkor a veszprémiek számára kényelmesebb megoldást jelent átfogó véleményük kinyilvánítására – áll a közleményben, amely teljes terjedelmében a Veszprém Televízió képújságában olvasható.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).