• 2022. augusztus 12.

Kész Zoltán az ISZSZ botrányról

2015. november 4.
Kész Zoltán az ISZSZ botrányról
 Kész Zoltán, független országgyűlési képviselő sajtótájékoztatójára Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata közleményben reagált. Az önkormányzat a továbbiakban is fenntartja korábbi álláspontját az ISZSZ jelenlegi helyzetével kapcsolatban és bízik a rendőrségi nyomozás gyors és eredményes kimenetelében. A Veszprémi Önkormányzat és a fenntartásában működő gazdasági társaságok és intézmények esetében a fenntartó a felmerülő hiányosságok esetében azonnali feladatának tartja a problémák megszüntetését. Az Intézményi Szolgáltató Szervezetnél a polgármester által elrendelt belső ellenőri vizsgálat által megállapított hiányosságokat a szervezet korábban kijavította. A közelmúltban azonban további információk jutottak a fenntartó tudomására – amelyeket a belső ellenőri vizsgálat nem tartalmazott – ezek azonnali intézkedéseket követeltek. A polgármester ennek alapján feljelentést tett a rendőrségen, amely kapcsán bíznak a gyors nyomozásban, melynek eredménye tisztázza a szervezetet és fényt derít a kialakult állapot kapcsán a felelősökre.
Alapelvünk továbbra is, hogy a városi intézmények – ahogy hosszú évek óta – ezután is magas színvonalon, a törvényeknek megfelelően működjenek – áll a közleményben.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).