• 2022. augusztus 12.

Több száz milliós veszteségek

2015. február 13.
Több száz milliós veszteségek
 Brányi Mária, Veszprém városfejlesztésért felelős alpolgármestere sajtóközleményben reagált Hartmann Ferenc mai sajtótájékoztatójára. E szerint: Hartmann Ferenc ismételten bebizonyította, hogy az MSZP tudatosan félrevezeti a veszprémieket valótlan információkkal. A mai napon Porga Gyula polgármester által beterjesztett Költségvetés – tervezet adóterhek helyett adócsökkentési programot tartalmaz. AZ MSZP nem az emberek pártján áll, mert nem támogatja a rezsicsökkentést és nem támogatja, hogy Veszprémben új uszoda épülhessen. Tudatosan félrevezeti a veszprémieket, amikor önkormányzati cégek gazdasági helyzetével kapcsolatos rémhíreket terjeszt. Brányi Mária városfejlesztésért felelős alpolgármester közleményét azzal zárta: A jövőben is folytatják a rezsicsökkentést, a helyi adók mérséklését és további fejlesztéseket és beruházásokat hajtanak végre.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).