• 2022. augusztus 12.

Kész Zoltán a költségvetést bírálja

2015. február 5.
Kész Zoltán a költségvetést bírálja
A sajtótájékoztatón elhangzottakra Porga Gyula polgármester közleményben reagált: Kész Zoltán ahelyett, hogy hazugságokkal próbálja megtéveszteni a veszprémieket, inkább álljon ki eléjük és válaszoljon arra: Miért gondolja, hogy az esélyegyenlőség rossz dolog? Miért nem támogatja az általános választójogot? Miért gondolja, hogy a fiatalok lusták és nem akarnak dolgozni? Miért gondolja, hogy a fizetős oktatás és egészségügy jobb lenne? Ezekkel a kérdésekkel foglalkozzon az egyébként szabályosan és határidőben elkészülő veszprémi költségvetés helyett! – áll a közleményben.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).