• 2022. augusztus 14.

Jobbik tiltakozás

2015. január 9.
Jobbik tiltakozás
A sajtótájékoztatóra reagálva a Fidesz veszprémi szervezete közleményt adott ki, amelyben az áll: Fejezze be a Jobbik a hazudozást! Úgy tűnik, a Jobbik a felelőtlen ígérgetések után egyre inkább a baloldali kispártok módszereivel kampányol és a február 22 – i veszprémi időközi választáson hazugságokkal akarja becsapni a választókat. Az igazság az, hogy a 8-as számú főút jelenleg sem fizetős a személyautók számára és nincs is erre vonatkozó terv, a megyei matricarendszerrel pedig összességében a magyarok, így a veszprémiek is jobban járnak. – áll a Fidesz veszprémi szervezetének közleményében.
 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).