• 2022. augusztus 11.

Az MSZP az internetadó ellen

2014. október 29.
Az MSZP az internetadó ellen
Az MSZP sajtótájékoztatóján elhangzottakra a Fidesz veszprémi csoportja sajtóközleményben reagált, amelyben többek között azt írják: üdvözlik, hogy a kormány is támogatja a Fidesz által kezdeményezett módosító javaslatokat, melyekből világosan látszik, hogy ahogyan korábban például a rezsicsökkentésnél, úgy a távközlési adó kiterjesztésénél is szigorú törvénnyel garantálják, hogy a szolgáltatók ne háríthassák át a költségeket. A szolgáltatóktól beszedett adóból származó bevételeket a kormány olyan Európai Uniós támogatással megvalósuló, a szélessávú internet kiterjesztésére irányuló program önrészeként fogja felhasználni, amelynek köszönhetően szélesebb lesz a hozzáférés, a szolgáltatóknak több előfizetőjük lesz, tehát számukra is megéri a beruházás. A távközlési adó kiterjesztése tehát egyetlen forint plusz terhet sem fog jelenteni az előfizetők számára – áll a Fidesz veszprémi szervezete által kiadott közleményben.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).