• 2022. augusztus 12.

Tíz éves a Kékkúti tanösvény

2014. július 23.
Tíz éves a Kékkúti tanösvény
Tíz évvel ezelőtt alakították ki és nyitották meg a Káli- medencében a Theodora Tanösvényt. A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatósága, a Kékkúti Ásványvíz Zrt. és a környékbeli polgármesterek támogatásával kialakított kirándulóhelyet az elmúlt egy évtizedben több mint 100 ezren járták végig. A tanösvény megnyitásának 10 éves jubileumi ünnepségén a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség sportolói is jelen voltak.
 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).