• 2022. augusztus 12.

Útlezárás szombaton

2014. július 10.
Útlezárás szombaton
A Szociális Városrehabilitáció, a Smaragdváros projekt keretében zajló közterületi fejlesztések során, víziközmű építése miatt július 12-én szombaton a Március 15.-e utcát érintően forgalomkorlátozást vezet be a kivitelező.
A Március 15. utca a Haszkovó utca felől a körforgalmat követő 20 méteren belül teljes keresztmetszetében megbontásra kerül, így a körforgalom felöl az utca nem lesz megközelíthető. A terelő útvonalakat táblákkal jelzik majd ezen a napon.
A Smaragdváros projekt keretében társasházak és közterületek is megújulnak. A több projektelemből álló beruházássorozatra a város 1,2 milliárd Ft vissza nem térítendő európai uniós forrást nyert el.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).