• 2022. augusztus 12.

Mobilalkalmazást fejlesztett a VERGA

2014. június 12.
Mobilalkalmazást fejlesztett a VERGA
Ingyenesen letölthető mobilalkalmazást fejlesztett ki okos telefonokra és táblagépekre a VERGA Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. A program nemcsak az interaktív oktatást és a természet közeli nevelést segíti elő, hanem bemutatja a veszprémi Gulya-dombi parkerdő élővilágát és a környék látnivalóit. Az erdészeti társaság a Jövő a kezünkben van közjóléti programja keretében 3 új honlapot is indított.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).