• 2022. augusztus 11.

Fidesz fórum

2014. május 22.
Fidesz fórum
„Üzenjük Brüsszelnek: Tiszteletet Magyarországnak!” címmel tartott kampánygyűlést Veszprémben a Dózsa György Általános Iskolában a Fidesz – KDNP. A fórumon dr. Navracsics Tibor elmondta: alapvető nemzeti érdek, hogy Magyarország része legyen az európai integrációnak. A miniszterelnök- helyettes szerint az Uniónak csak az a nemzet lehet a vesztese, amelyik nem tudja megfogalmazni saját érdekeit, ezért nem mindegy, hogy kik képviselik hazánkat Brüsszelben. Navracsics Tibor szerint nem igaz, hogy az unió érdekei ellentétesek a nemzeti érdekkel, azt is hangsúlyozta, hogy az ’50-es évek elején három keresztény demokrata politikus kezdeményezte az európai integrációt. A naggyűlésen Porga Gyula polgármester kiemelte, hogy Veszprém az elsők között volt az Uniós források lehívásában az elmúlt 7 évben. Dr. Mihalovics Péter országgyűlési képviselő arról számolt be, hogy Veszprémen belül a Dózsavárosban történt a legtöbb fejlesztés az elmúlt uniós ciklusban.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).