• 2022. augusztus 11.

Egészségnap hátrányos helyzetű diákoknak

2014. május 19.
Egészségnap hátrányos helyzetű diákoknak
Fontos, hogy a hátrányos helyzetű diákok is hozzájussanak a legfontosabb információkhoz, amelyekkel alakítani, jobbítani tudják életüket. Ehhez nyújtott segítséget az a program, amely a sport, életmód és egészségnapi összejövetelre invitálta a fiatalokat. A Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület rendezvényén ezúttal az egészséges táplálkozás és életmód, valamint a témával kapcsolatos vetélkedők és a környezetvédelem tette színessé, változatossá a záró programot.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).