• 2022. augusztus 11.

Megvédik a gazdákat

2014. május 16.
Megvédik a gazdákat
Az európai parlamenti választás tétje nem kicsi- ezt mondta Navracsics Tibor azon a nemesvámosi fórumon, amelyen a vidékfejlesztési miniszterrel együtt vett részt . A miniszterelnök-helyettes szerint a tét az, hogy kik lesznek azok, akik az európai parlamentben fölvehetik a kesztyűt, védelmezve a magyar érdekeket, felhívva a figyelmet a magyar specialitásokra.
Fazekas Sándor pedig azt mondta, a kormánypárt EP képviselői megvédik a gazdákat, a magyar földet és a házi pálinkafőzést is.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).