• 2022. augusztus 12.

A Petőfi Színház következő programjairól

2014. május 15.
A Petőfi Színház következő programjairól
Pünkösdkor immár 13. alkalommal rendezik meg a Polányi passiót, újra lesz bérletek éjszakája, nyáron vendégelőadások, gyermekprogramok várják az érdeklődőket, jelentették be a Veszprémi Petőfi Színház sajtótájékoztatóján. A eseményen mutatták be Poór Ferenc: Ötven év Thália szolgálatában című kötetét is, amely korabeli újságcikkek alapján ismerteti az állandó veszprémi társulat történetét.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).