• 2022. augusztus 12.

Gyurcsány Ferenc az európai életről

2014. május 9.
Gyurcsány Ferenc az európai életről
EP-kampány körútja keretében ma délután Veszprémben találkozott a választókkal Gyurcsány Ferenc. A DK elnökét sok szimpatizáns várta a Főposta téren támogató transzparensekkel és uniós zászlókat lengetve.
Gyurcsány Ferenc azt mondta: a DK-sok nem félnek európainak lenni és Magyarországot sem féltik Európától. A DK elnöke biztos abban, hogy lesz DK-s képviselője az európai parlamentnek.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).