• 2022. augusztus 12.

A Tánc Fesztiválja

2014. május 7.
A Tánc Fesztiválja
Igazi látványosságokkal készülnek a veszprémiek számára a május 13 – án kezdődő Tánc fesztiválja szervezői. Két alkalommal lesz lézershow, készül majd fényfestés, és a gyulafirátóti rapper, Sub Bass Monster és táncos barátainak fellépése is színesíti majd a programot- erről számolt be sajtótájékoztatóján Vándorfi László és Krámer György. Elhangzott az is: a jövő hét folyamán két alkalommal Ladányi Andrea tart majd tánckurzust, ahova várnak minden táncolni vágyó és táncolni szerető veszprémi városlakót.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).