• 2022. augusztus 11.

MKB – MVM Veszprém – Pick Szeged bajnoki döntő

2014. május 6.
MKB – MVM Veszprém - Pick Szeged bajnoki döntő
Az év mérkőzését rendezik a férfi kézilabda bajnokságban szerdán este 20 órakor a Veszprém Arénában. Az MKB – MVM a trónkövetelő Pick Szegedet fogadja. A tét a bajnoki aranyérem. A párharc az egyik fél második győzelme után ér véget. A második összecsapás vasárnap este lesz. Mind a két találkozót a Sportklub csatorna közvetíti.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).