• 2022. augusztus 11.

Elballagtak

2014. május 1.
Elballagtak
Szerdán megkezdődtek a ballagások a veszprémi gimnáziumokban, középiskolákban is. A Lovassy László Gimnáziumban négy osztály végzős diákjai vettek búcsút az alma matertől, tanáraiktól és diáktársaiktól. A most búcsúzó fiatalok magas, reális elvárásokat támasztó, kihívásokat hozó, de barátságos közegben töltötték kamaszkoruk nem könnyű éveit- ezt mondta köszöntőjében az intézmény igazgatója. Schultz Zoltán megköszönte a szülők bizalmát és azt, hogy a környék legkiválóbb gyermekeit 5 évre a Lovassyra bízták.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).