• 2022. augusztus 11.

23. Gizella Napok

2014. április 30.
23. Gizella Napok
Május 7. és 11. között 23. alkalommal rendezik meg Veszprémben a Gizella Napokat. A Művészeti Fesztiválon egyházi kiállítások, változatos, minden korosztálynak szóló zenei és táncos produkciók, szakmai konferenciák, családi és gyermekprogramok is várják az érdeklődőket. Az új helyszínek között a Hangvillában magyar értékek, hungarikumok kiállítása és vására lesz gasztronómiai bemutatóval, ételkóstolókkal, de a fesztivál hagyományos programok sem maradnak el, így idén is megtartják a jelmezes felvonulást a belvárosban. A 23. Gizella Napok programjait a Városházán sajtótájékoztató keretében ismertették.
 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).