• 2022. augusztus 12.

Robbantás az 8 – as számú főúton

2014. április 28.
Robbantás az 8 - as számú főúton
Újabb, jelentős szakaszához érkezett a 8. sz. főút hajmáskéri csomópontjának építése, amely évek óta kiemelten balesetveszélyes szakasznak számított. A beruházás során Hajmáskér és Sóly között 2×2 forgalmi sávot, valamint külön szintű csomópontot alakítanak ki. A munkálatok 2014 őszén fejeződnek be, így az autósok és a gyalogosok számára egyaránt biztonságossá válik a közlekedés. A munkálatok gyorsítása érdekében a munkaterületen robbantást hajtottak végre.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).