• 2022. augusztus 11.

107 éves Nyakas Jánosné köszöntése

2014. április 24.
107 éves Nyakas Jánosné köszöntése
A város egyik legidősebb lakóját köszöntötte az Életöröm Idősek Otthonában Porga Gyula polgármester. Nyakas Jánosné Márta néni 1907-ben épp ezen a napon, Szent György napján, április 24-én született. Az idős hölgy ma is kiváló egészségnek örvend, bár azt mondja az időváltozást mindig megérzi, de gyógyszereket nem szed. A születésnapi köszöntésre érkezőknek elmesélte: 13 éves korában egy jövendőmondó azt jósolta neki, hogy 120 éves koráig fog élni.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).