• 2022. augusztus 11.

Népszerűek a kézműves csokoládék

2014. április 18.
Népszerűek a kézműves csokoládék
Húsvét közeledtével csaknem ötször annyi csokoládét vásárolnak az emberek, mint az év többi napján. A legkelendőbbek természetesen a csoki nyuszi és tojás figurák, de egyre nagyobb az igény a különleges, egyedi, minőségi alapanyagokból készült finomságokra is. Az egyik veszprémi családi cukrászdában ilyen termékeket készítenek. A vendégek találhatnak itt kézzel készített bonbon csodákat, fehér csoki nyuszit, sőt nyuszi nyalókát is.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).