• 2022. augusztus 11.

Napelem park

2014. április 17.
Napelem park
A megújuló energiák termelésének kiemelt húzóágazata a napenergia lehet. – hangzott el a Veszprémi Napelem Park átadóján. A Kistó utcában mintegy 380 millió Ft-os beruházás eredményeként megvalósult napelem park félezer háztartás energiaellátásához szükséges energiamennyiséget képes előállítani éves szinten. A projekt 3 éves előkészítő munka után néhány hónap alatt készült el. A beruházó cég a szomszéd telken telephelyet is létesít, Ganna és Veszprém után további 3 hasonló napelem park létesítését tervezik.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).