• 2022. augusztus 12.

Ügyeleti ügyfélszolgálat a választás előtt

2014. április 1.
Ügyeleti ügyfélszolgálat a választás előtt
Ügyeleti ügyfélszolgálattal készül a parlamenti választás hétvégéjén a veszprémi okmányiroda, hogy biztosítsák az állampolgárok részére a választási jog gyakorlásához kapcsolódó ügyeik zökkenőmentes intézését. A választáson való részvétel feltétele ugyanis, hogy a választópolgár érvényes okmánnyal igazolja személyazonosságát, a lakcímét vagy személyi azonosítóját. A Veszprémi Járási Hivatal okmányirodai osztályvezetője arra hívta fel a figyelmet, hogy a következő napokban mindenki ellenőrizze személyazonosításra alkalmas okmányait- vezetői engedélyét, útlevelét, személyi igazolványát és lakcímkártyáját és ezek érvényességét.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).