• 2022. augusztus 16.

Új körzeti megbízotti iroda nyílt

2014. március 31.
Új körzeti megbízotti iroda nyílt
Újra működik körzeti megbízotti iroda a Haszkovó lakótelepen, méghozzá a Stromfeld u 9/E szám. Itt 11 fős állomány biztosítja mostantól az állandó jelenlétet, a közbiztonság megteremtését. Az ünnepélyes keretek között átadott iroda kialakítását a körzet négy önkormányzati képviselője saját keretéből összesen több mint 1 millió forinttal támogatta. A körzeti megbízottak munkáját a város is segíti, a lakótelepen mostantól állandó közterület felügyeletet biztosítanak.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).