• 2022. augusztus 12.

Köztéri beszélgetés az LMP politikusaival

2014. március 31.
Köztéri beszélgetés az LMP politikusaival
Magyarország és az Európai Unió akkor lehet erős, ha a helyi közösségek erősek – ez a helyi gazdaság és az oktatás megerősítése valamint a kis- és középvállalkozások támogatása révén valósulhat meg – hírdeti a Lehet Más a Politika programja. Erről is hallhattak az érdeklődők a párt köztéri beszélgetések elnevezésű programsorozatának veszprémi rendezvényén, ahol környezetvédelmi totóval, körhintával és arcfestéssel is készültek a szervezők.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).