• 2022. augusztus 16.

Újabb fejlesztések az állatkertben

2014. március 27.
Újabb fejlesztések az állatkertben
A Veszprémi Állatkert történetének legnagyobb fejlesztéssorozatát kezdték meg márciusban. Az összesen 1,2 milliárd forintos beruházásnak köszönhetően elefántokat, fókákat és pingvineket is láthatnak majd a látogatók a vadasparkban. A projekt első elemeként új kifutót kapnak a lámák és az alpakák a Gulya-dombi bejárat mellett. Az elefánt és orrszarvúház őszre, a vizes rész, valamint a Dél – Amerika madárvilágát bemutató madár röpde pedig jövő tavaszra készül el.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).