• 2022. augusztus 12.

Projektzáró a Bakony-Balaton TDM-nél

2014. március 27.
Projektzáró a Bakony-Balaton TDM-nél
A turizmus területi összefogásán keresztül népszerűsítette a térséget és lendítette fel annak idegenforgalmát a 2 éve indult Bakony és Balaton Térségi TDM szervezet létrehozása című projekt, amelynek zárórendezvényét ma tartották. A több mint 77 millió Ft összköltségvetésű program keretében a TDM szervezet kedvezménykártya-rendszert valamint kerékpárkölcsönző- hálózatot hozott létre, de a Bakony-Balaton térséget bemutató honlap és tematikus kiadványok is készültek. A munka most, a projekt lezárultát követően, a fenntartási időszakban sem fejeződik be, az ügyvezető már a legújabb terveket is ismertette.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).