• 2022. augusztus 16.

A hazai foglalkoztatás helyzete

2014. március 18.
A hazai foglalkoztatás helyzete
A hazai foglalkoztatási és munkaügyi helyzetet értékelte veszprémi sajtótájékoztatóján Gúr Nándor. Az MSZP alelnöke azt mondta: a korszakváltó szövetség munkát, normális megélhetést és biztonságot kínál az embereknek. Gúr Nándor szerint nincs gazdasági növekedés, van viszont több adóteher, hazánkban kevesebben dolgoznak kevesebb pénzért, mint négy évvel ezelőtt.
 
 
A szocialisták sajtótájékoztatójára a Fidesz veszprémi szervezete sajtóközleményben reagált, amelyben többek között azt írták: a Gyurcsány-kormány megduplázta  a  munkanélküliséget és sorozatos megszorításaival a létbizonytalanság szélére sodorta családokat itt, Veszprém megyében is. Ha rajtuk múlna, 
ma ugyanott folytatnák, ahol abbahagyták.
Ezzel ellentétben a Fidesz-kormány a családok mellett áll és azon van, hogy érdemben csökkentse a terheiket. Az elmúlt 4 évben mindent  megtettünk annak érdekében, hogy mindenki, aki tud, és akar, az dolgozhasson- írják. A szocialisták reménytelenül ígérgetnek és hazudnak Veszprémben is. A veszprémi családok azonban nem kérnek többet a Gyurcsány-koalícióból- áll a Fidesz veszprémi csoportjának közleményében.
 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).