• 2022. augusztus 11.

Erdei iskolát avattak Várpalotán

2014. március 10.
Erdei iskolát avattak Várpalotán
Szokatlan helyszínen Várpalota központjában, a 8-as út mellett avatott erdei iskolát a Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. a „Jövő a kezünkben van” közjóléti program keretében. A modern bentlakásos rendszerű zöld tanodában egyszerre 24 diákot és kísérő tanáraikat tudják majd fogadni. Az intézmény a térség oktatási rendszerének szerves része lesz, várhatóan évente több mint 2000 iskolás fordul meg itt.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).