• 2022. augusztus 11.

Az alaptörvény illusztrációi

2014. március 7.
Az alaptörvény illusztrációi
Utolsó előtti állomásként Veszprémben látható az Alaptörvény illusztrációi című vándorkiállítás, amely a historikus festményeken kívül 33 különféle nyomtatványt is bemutat. A tárlat keretében emellett megtekinthetők a „Magyarország múltja, jelene és jövője” című 2011 – ben kiírt gyermek rajzpályázat díjnyertes alkotásai is. A képeket és dokumentumokat Veszprém után Esztergomba viszik, majd június 4 – től állandó helyet kapnak a parlament új látogató központjában.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).