• 2022. augusztus 11.

Veszprémi díjazottak az Utazás Kiállításon

2014. március 5.
Veszprémi díjazottak az Utazás Kiállításon
Kedvezően indult az turisztikai szezon a térség számára. A Budapesti Utazás kiállítás szakmai napján két magas rangú szakmai díjjal ismerték el a térség és Veszprém turisztikai törekvéseit. Az Év TDM menedzsere címet 2013-ban Lencsés Tamara, a Bakony-Balaton Térségi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője, a Magyar Turizmus Zrt. Minőségi Díját pedig a Betekints Hotel nyerte el. A tavaszi turisztikai kampány keretében Veszprém a Bakony-Balaton térséggel közösen Berlinben és Passauban mutatkozik majd be.
 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).