• 2022. augusztus 11.

Újabb színházi előadások Alsóörsön

2014. március 5.
Újabb színházi előadások Alsóörsön
Március 7- én pénteken 19 órai kezdettel mutatja be a Pannon Várszínház az alsóörsi művelődési házban „A miniszter félrelép” című vígjátékot, májusban pedig a Játék a kastélyban című darabot láthatják az érdeklődők ugyanitt- hangzott el a teátrum sajtótájékoztatóján. Vándorfi László színidirektor az alsóörsi programokkal kapcsolatban elmondta azt is, egy színházi hétvége keretében augusztus 8 – án és 9 – én két nagyszabású zenés produkciót mutatnak be az amfiteátrumban, és idén nyáron is lesznek strandszínházi előadások.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).