• 2022. augusztus 12.

Még nincs járvány a megyében

2014. február 24.
Még nincs járvány a megyében
Bár egyre több beteg fordul orvoshoz főként felső légúti panaszokkal, Veszprém megyében még nincs influenzajárvány. A legtöbb beteg a veszprémi járásban jelentkezett, 15 év alatti fiatalok. Látogatási tilalmat eddig egyetlen megyénkben található kórházban sem kellett elrendelni. A vírus országszerte gyorsan terjed, ezért a megelőzésre érdemes odafigyelni, különösen azoknak, akik nem oltatták be magukat influenza ellen.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).