• 2022. augusztus 16.

Bem matematika verseny

2014. február 21.
Bem matematika verseny
Megyei rangra emelkedett a nagy hagyományokkal rendelkező Bem József matematika verseny. Ebben az évben Veszprém mellett Ajkán, Balatonfüreden, Herenden, Tapolcán és Várpalotán megrendezték a körzeti fordulókat. A megyei döntőt a Veszprémi Deák Ferenc Általános Iskolában tartották. Itt került sor az eredményhirdetésre is. Az ünnepségen minden évfolyamból a legjobb eredményeket elért versenyzőket és felkészítő tanáraikat köszöntötték.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).