• 2022. augusztus 12.

Rendőrségi évértékelés

2014. február 20.
Rendőrségi évértékelés
A Veszprémi Rendőrkapitányság illetékességi területén közel 30 százalékkal csökkent az elmúlt évben a bűncselekmények száma. Kevesebb volt a személyi sérüléssel járó közlekedési baleset is – ezek hátterében nagy részben továbbra is a gyorshajtás és az ittas vezetés áll – erről dr. Ipsits Csaba számolt be évértékelő sajtótájékoztatóján. Veszprém rendőrkapitánya elmondta, az elmúlt évben több sikeres programot indítottak, köztük a Járásőr szolgálatot, a Zebrajárat elnevezésű kezdeményezést és a kerékpáros járőrszolgálatot.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).