• 2022. augusztus 12.

Négy között a Barabás a Magyar Kupában

2014. február 20.
Négy között a Barabás a Magyar Kupában
Egy összecsapás alapján dőlt el a továbbjutás a női kézilabda Magyar Kupában a megyeszékhelyen. A Veszprém Barabás Duna Takarék a Dunaújvárossal mérkőzött a legjobb négy közé kerülésért. Egy évvel ezelőtt már sikerült ez a bravúr a fiatal hazai csapatnak. Olyannyira, hogy akkor a fináléban bronzérmet szerezve nemzetközi kupában is indulhatott Róth Kálmán edző együttese. Most azonban nem ők voltak az esélyesek a találkozón.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).