• 2022. augusztus 16.

Növekvő állami támogatás

2014. február 19.
Növekvő állami támogatás
2014 – ben növekszik a sport célokra, főleg a diáksportra fordítható támogatások mértéke a megyeszékhelyen- ez is elhangzott a Köznevelési, Ifjúsági és Sportbizottság ülésén. A testület tájékoztatót hallgatott meg a veszprémi óvodák helyzetéről, amelyből az is kiderül, hogy lassú mértékben ugyan, de csökken a gyermeklétszám a nevelési intézményekben. Az ülés résztvevői egyhangúlag támogatták Takácsné Kovács Éva pályázatát, melyet a Csillag úti Körzeti Óvoda nyugdíjazás miatt megüresedett óvodavezetői posztjára nyújtott be az intézmény jelenlegi vezető-helyettese.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).