• 2022. augusztus 16.

Kortárs Tendenciák

2014. február 10.
Kortárs Tendenciák
Kortárs tendenciák címmel nyílt kiállítás pénteken a veszprémi Hangvillában. A tárlat 5 fiatal kortárs művész 11 festményét mutatja be. A kiállítás megnyitóján a Művészetek Háza igazgatója azt mondta: a képek nemcsak gyönyörködtetnek, hanem gondolatokat közvetítenek, üzennek a nézőjének.
A Kortárs Tendenciák című tárlat március 7-ig tekinthető meg a Hangvilla emeleti folyosóján.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).