• 2022. augusztus 16.

Mikor valósul meg a Regionális Onkológiai Centrum?

2014. február 7.
Mikor valósul meg a Regionális Onkológiai Centrum?
Lesz – e, és ha igen, mikor készül el Veszprémben a Regionális Onkológiai Centrum? Ezzel a kérdéssel fordult az emberi erőforrások miniszteréhez Pál Béla az Országgyűlés tegnapi ülésén. Az MSZP országgyűlési képviselője Soltész Miklós államtitkár válaszáról és az onkológiai központ megvalósulásáról sajtótájékoztatón számolt be.
 
 
A szocialista politikus sajtótájékoztatójára a Fidesz veszprémi szervezete sajtóközleményben reagált, amelyben a többi között az írták: Pál Béla több mint 10 évig nem teljesítette az onkológiai központtal kapcsolatos ígéreteit, csupán hitegette a veszprémi embereket, de lépéseket nem tett az ügy érdekében. Ezzel szemben Navracsics Tibor, Veszprém országgyűlési képviselője volt az, aki mindent elkövetett, hogy az építkezés minél hamarabb elkezdődhessen, és folyamatosan figyelemmel kíséri a projekt
alakulását. Az ő munkájának eredményeként 2011 – ben a veszprémi kórház közel 3 milliárd forint fejlesztési forrást kapott a Regionális Onkológiai Centrum létrehozására, melynek alapkövét 2012 – ben tették le-áll a Fidesz veszprémi csoportjának közleményében.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a II. világháborús bomba hatástalanítása miatti lezárások és a terület kiürítése a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházat csak részlegesen érinti.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022. augusztus 9-én, kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei egy második világháborús eredetű légibombát hatástalanítanak Veszprémben, az Egyetem utcában. A művelet zavartalan és biztonságos végrehajtása érdekében a rendőrség a robbanótest feltalálási helyének környékét lezárja és kiüríti.

A tűzszerész műveletet irányító csoport vezetőjének döntése alapján a biztonsági intézkedések csupán részlegesen érintik a helyi Csolnoky Ferenc Kórház objektumát. A kórházban tartózkodó betegek épületeken belüli áthelyezésével mind a páciensek, mind pedig dolgozók – a hatástalanítás teljes időtartama alatt – biztonságban lesznek. A részletes tudnivalókat elolvashatják a Csolnoky Ferenc Kórház honlapján (www.csfk.hu) és a Facebook oldalán (www.facebook.com/csolnokyferenckorhaz).